Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Интересен проект събира експерти в Морско училище

Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.На 4.08.2022 година във ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ ще се организира интернационална среща по план " Иновативни средства за оценяване в просветителния развой за потребностите на защитата и публичната сигурност – новаторски, цифрови онлайн способи и технологии “ – FAST.

Проектът е по стратегия " Еразъм+ “ и e взаимен сред Полицейската академия в Клуж-Напока (Румъния), Полицейския лицей в Холишов (Чехия), румънската Военноморска академия " Мирча чел Батран “ – Констанца, ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ и IT-компанията Holisun. На срещата ще участват началниците на румънската Полицейска академия и на чешкия Полицейски лицей. 

Идеята на плана е да се създаде и внедри електронна платформа, която да разрешава лицево различаване, идентификация, процедури за банкет и оценяване по време на изпити на студенти и кадети, които аплайват и се образоват в учебни заведения, свързани с защитата и публичната сигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР