Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Д-р Франк Кванте гостува във ВСУ Черноризец Храбър с публична лекция Лидерството през XXI век

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.По покана на Академичното управление на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ доктор Франк Кванте - Главен изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД, ще показа обществена лекция на тематика " Лидерството през XXI век ". С решение на Академичния съвет доктор Кванте ще бъде почетен със званието " Почетен член на Академичния конгрес на ВСУ  " Черноризец Храбър ". Събитието ще се организира на 20 май 2022 година, от 11:00 ч. в Аула Максима, в навечерието на празника на българската култура и просвета и по отношение на отбелязването на 30-годишнината на университета.

Д-р Франк Кванте е ученик на водещия немски държавен проучвателен университет " Георг Август “ в Гьотинген, където учи " Право и национална стопанска система “. Две години работи като откривател в същия университет. Защитил е докторска дисертация в региона на правните науки.

Той е общоприет управител с богат интернационален опит. Стартира своята професионална кариера като корпоративен юрист и данъчен консултант в " KPMG “. През 2003 година се причислява към немската мулти-комунална компания " EWE “ с фокус върху планове за сливания и придобивания, след което поема длъжността Главен финансов шеф в интернационалната IT група на " EWE “ през 2007 година От 2012 година той дава отговор за вложенията на " EWE “ в Турция като Главен финансов шеф и през 2017 година е назначен на позицията Главен изпълнителен шеф на " EWE Turkey Holding “, отговарящ  за оперативния бизнес в вложенията на активи, търговията с сила, телекомуникации и услуги. Д-р Франк Кванте се причислява към " Фрапорт “ през юли 2020 година и през септември същата година заема позицията Главен изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, оператор на Летище Варна и Летище Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР