Бившето гадже на актьора Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева,

...
Бившето гадже на актьора Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева,
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева прежали Ненчо Балабанов и се сгоди за новия си! Смени актьора с любимия на Соня Васи

Бившето гадже на артиста Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева, ще става младоженка, разбра HotArena.

Нейн фаворит е някогашният другар на Соня Васи – тогавашният барабанист на групата „ Огнен тон “ Васил Ананиев. Вчера участничката ни в „ Евровизия 2008 “ разгласява във фейсбук прелестна фотография от Големия каньон в Съединени американски щати. Йоанна е снимала ръката си на фона на синьото колорадско слънце. Това, което изненада и зарадва феновете й, е пръстен с елмаз.

„ Sky is the limit ”, написа певицата над фотографията, което ще рече „ Небето е единствената граница “, написа „ България Днес “.

Досега Драгнева не се е появявала обществено с това украшение, тъй че почитателите й напълно съществено чакат вест за женитба. Засега Йоанна и Васко очевидно не желаят да се шуми към тях. Въпреки че двамата дружно се любуват на внушителния Голям каньон и пускат прелестни фотоси, в профилите си във фейсбук всеки разгласява фрагменти, на които другият липсва.

В профила си Ананиев изрязва Йоанна от фрагментите, само че оставя, може би несъзнателно, да се виждат женски елегантни крайници и обувките, които могат да се разпознаят и в нейните фотоси в нейния профил, на които е с безусловно същите.

Васко е бил гадже на певицата Соня Васи. Това стана ясно предходната година, когато пък Йоанна реши да бие шута на тогавашната си половинка – Ненчо Балабанов. Малко по-късно отпътува за Съединени американски щати, където прекара Нова година и именния си ден на 6 януари с Васко Ананиев в Маями. Въпреки че наподобява подозрително, музикантът не е повода певицата и артистът да се разделят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР