Бившата №1 в женския тенис Симона Халеп получи второ обвинение

...
Бившата №1 в женския тенис Симона Халеп получи второ обвинение
Коментари Харесай

Симона Халеп се сдоби с второ обвинение за нарушаване на антидопинговите права

Бившата №1 в женския тенис Симона Халеп получи второ обвиняване за нарушение на антидопинговите правила, защото от Агенцията за битката с допинга към Международната федерация по тенис (ITIA) оповестиха, че самостоятелен проверяващ панел е разкрил нередности в биологичния паспорт на румънката.

Паспортът следи другите кръвни индикатори на състезатели в дълготраен проект и оказва помощ да се открият несъответствия, които могат да подскажат за нарушавания на антидопинговите права.

Припомняме ви, че, когато самата тя разгласи, че е дала позитивна проба за субстанцията роксадустат.

След второто обвиняване по неин адрес двукратната шампионка в шампионатите от Големия шлем употребява профила си в Инстаграм, с цел да заяви, че се надява да получи опция да се изправи пред самостоятелен арбитражен съд, пред който да потвърди невинността си, като чуването е планувано за края на този месец.

" От 7 октомври, когато бях упрекната за приложимост на допинг, пребивавам в най-лошия си призрачен сън. Не единствено, че името ми е опетнено по допустимо най-неприятния метод, само че и се сблъсквам с твърдата увереност на ITIA да потвърди виновността ми заради причина, която не мога да схвана. Това е тормоз. Искам още веднъж да подчертая, че освен не съм употребявала допинг, само че даже не съм си помисляла да го върша ", написа румънката.

" Единственото нещо, на което се надявам, е да получа опция да се изправя пред самостоятелни съди на арбитражен съд, което ще ми даде опцията да потвърдя невинността си. Вярвам в правосъдната система и чакам най-сетне да имам шанса да показва случая ми на чуване, което е планувано за края на май, откакто то беше забавено няколко пъти от ITIA ", разяснява още Симона Халеп.

Вижте тази обява в Instagram.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР