Бившата звезда в Индикар, Ана Беатриз, бе замесена в скандал

...
Бившата звезда в Индикар, Ана Беатриз, бе замесена в скандал
Коментари Харесай

Бивша звезда от Индикар замесена в скандал с присвояване на пари

Бившата звезда в Индикар, Ана Беатриз, бе забъркана в скандал с заграбване на държавни пари в родната Бразилия. Беатриз се състезава в щатите сред 2008 и 2013, като има два триумфа в Инди Лайтс (второто равнище на Индикар), ставайки първата жена с сходно достижение.

Въпросният скандал породи, откакто управляващите в Бразилия задържаха брачна половинка и свекъра на Беатриз по обвинявания в заграбване на над 9 милиона бразилски реала (приблизително 1.6 милиона щатски долара), като с част от тях са финансирали и кариерата на Беатриз. Парите, които са получени от здравните управляващи в южноамериканската страна, са присвоени посредством компанията ръководене от двамата. Тъй като Беатриз не е взела участие в ръководството на компанията „ B3Três “, тя не е обект на следствието на управляващите.

След приключването на кариерата в Индикар, Беатриз се връща в Бразилия където се състезава в локалния шампионат за туристически коли, записвайки спорадични класирания в зоната на точките. В момента тя си е взела отмора от дейна спортна кариера, защото е бременна в осмия месец.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР