Бившата звезда от ММА Джина Карано, която стана изключително популярна

...
Бившата звезда от ММА Джина Карано, която стана изключително популярна
Коментари Харесай

Уволниха бивша звезда от ММА заради няколко думи

Бившата звезда от ММА Джина Карано, която стана извънредно известна по света с присъединяване си в сериала „ Мандалорецът “, беше уволнена от продуцентите на сагата „ Междузвездни войни “ поради антисемитизъм в коментар с обидно наличие към еврейския народ.

38-годишната Карано, която и преди е правила усещане с изявления в „ Инстаграм “, който са били антилиберални и срещу ограниченията против COVID-19, този път провокира гнева на милиони почитатели на юдаизма и на наследниците на жертвите от холокоста през Втората международна война.
 Уволниха някогашна звезда от ММА поради няколко думи
Публикацията ѝ в обществените мрежи провокира вълна от апели за уволнението ѝ от „ Междузвездни войни “ и такова решение в последна сметка беше взето от управлението на „ Лукасфилм “.

Джина Карано изигра ролята на Кара Дюн в двата сезона на „ Мандалорецът “, само че преди този момент имаше насъбрана сериозна популярност в бойните среди поради представянето си в ММА. Тя имаше баланс от 7 победи в седем мача, преди да загуби от Крис Сайборг през 2009 година

След това приключи кариерата си в бойните спортове и се реалокира в киното. Дебютът и е в „ Кръв и кости “, а по-късно взе участие в известни продукции като „ Бързи и гневни 6 “, „ Дедпул “, „ Кикбоксьорът: Отмъщение “ и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР