Бившата звезда от Биг Брадър на знаменитости Джеймс Джордан обвини

...
Бившата звезда от Биг Брадър на знаменитости Джеймс Джордан обвини
Коментари Харесай

Звездите от Биг Брадър на знаменитости „вдигат главите си зад гърба на Шарън Озбърн“ изпарява бивш съквартирант

Бившата звезда от Биг Брадър на звезди Джеймс Джордан упрекна съквартирантите, че „ подвигат главите си зад тила на Шарън Озбърн “.

Времето на Шарън като квартирантка в сериала на ITV завърши с Big Brother, който разгласи нейното овакантяване след изгонването на Лорън Саймън във вторник. Шарън се оказа голям шлагер както измежду съквартирантите, по този начин и измежду феновете, получавайки големи овации на излизане от къщата.

Въпреки че хвалеше Шарън, Джеймс призна, че му е било мъчно да разбере за какво твърдата звезда на риалитито е била третирани като " кралски особи ". „ Честно казано, мисля, че цялата къща ще види цяла промяна с напускането на Шарън. Не разбирам за какво, само че множеството съквартиранти са сложили Шарън на този фундамент и са я третирали като кралска персона, откогато е влезнала в къщата “, сподели той на Betfred в изявление, извънредно споделено с Mirror.

„ Аз почитам я напълно, само че всякога, когато влизах в къщата, без значение от това с кого съм бил заобиколен, се отнасях къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР