Бившата звезда на Висшата лига Бенито Карбоне отряза емблематичните си

...
Бившата звезда на Висшата лига Бенито Карбоне отряза емблематичните си
Коментари Харесай

Култовият герой от Висшата лига е неузнаваем, след като спаси стария клуб, като им даде коли и £2,4 милиона

Бившата звезда на Висшата лига Бенито Карбоне отряза емблематичните си пускащи се кичури, откакто се завърна в Брадфорд.

Бившият нападател се радваше на дълга кариера както в Италия, по този начин и в Англия. Започва кариерата си с Торино, преди да стартира интервали с италианските грандове Наполи и Интер Милано.

Първоначално Карбоне се реалокира в Англия с тима на Шефилд Уензди от Висшата лига през 1996 година След това означи 26 гола в 103 изяви за совите преди да се реалокира в Брадфорд, като дългата му коса се трансформира в емблематичен облик в британския състезание.

Сега 52-годишният състезател провокира голяма обвързаност към Bantams, само че финансовите терзания го накараха в последна сметка да напусне чартърен в Дарби Каунти и Мидълзбро. Въпреки това той направи всичко допустимо да измъкне родителския си клуб от терзанията му.

Говорейки с Ladbrokes Fanzone през юни 2023 година, Карбоун сподели: „ За мен беше елементарно да се откажа от парите, които клубът ми дължеше преди всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР