Бившата звезда на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще играе до лятото

...
Бившата звезда на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще играе до лятото
Коментари Харесай

Червените следят ситуацията с Каранга

Бившата звезда на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще играе до лятото чартърен в родината си. Китайският Хенан през вчерашния ден го преотстъпи на нискоразредния Насионал Атлетико Клубе. Причината - азиатският отбор изчерпа квотата си за чужденци и за Каранга не остана място за новия сезон в локалната Суперлига. Освен това бразилският нападател беше няколко месеца отвън терена поради тежка травма. Новият му тим Насионал играе в щатското състезание Минейро 2, където заема 6-о място от 12 участници, а до края остават 4 кръга.

ЦСКА-София ще следи обстановката към бразилеца и може да опита да си го върне през лятото. Каранга би бил потребен на " армейците " в опита им да създадат пробив в евротурнирите - не е загадка, че клубът се цели в присъединяване в груповата фаза. Бразилецът не записа присъединяване в Лига Европа, защото беше продаден в Хенан седмица преди първия дуел с ФК Рига. Каранга вкара над 6 млн. лв. в касата на " алените ".

Клубът има интерес и към различен собствен някогашен футболист - крилото Игнасио Лорес Варела (27 г.). В момента той е част от уругвайския гранд Пенярол. Варела игра на " Армията " напролет на 2013 година, само че не впечатли - 15 мача и 1 гол.

" Тема Спорт "
Първа лига 1 кръг, събота 30 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР