Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е на път

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е на път
Коментари Харесай

Кръшкачът Гигс взе на заплата жената, разбила брака му

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е на път да приключи започнатото и да официализира връзката си с друга жена.

Тази, която се счита за причина за разпадането на брака му със Стейси.

44-годишният Гигс назначи на заплата Кейт Гренвил като ПР във компанията, която той и Гари Невил ръководят - GG Hospitality.

33-годишната брюнетка към този момент дни наред е забелязвана към Гигс, в хотела, който той и Невил държат в Манчестър, и в заведенията на двамата в града.

В компанията настояват, че изявление за работа не е имало, като сега не се е търсил човек за сходна позиция, само че някогашният състезател е настоял за назначението.

Според The Sun, Гигс непрестанно затрупвал Кейт с дарове и цветя, а множеството осведомени със случая считат, че тъкмо тя е "третият човек " в брака на Райън и Стейси, завършил след 10 години.

Кейт, която работи много и в Дубай, избра да прекара точно там празниците, с цел да избегне шумотевицата. В последна сметка обаче, тя към този момент е назначена на цялостен работен ден в Манчестър, което ще наложи непрекъснатото ѝ наличие към екс-футболиста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР