Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, който подписа с неизвестния саудитски

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, който подписа с неизвестния саудитски
Коментари Харесай

17 стаи и двуетажен кралски апартамент: как живее Роналдо в Дубай СНИМКИ

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, който подписа с незнайния саудитски професионален тим Ал Наср с пакет на стойност над £400 милиона, отседна в Kingdom Tower, една от най-високите здания в страната, пише Daily Mail.

Отбелязва се, че 37-годишният футболист се е настанил в един от най-хубавите жилища, които Рияд може да предложи. Освен това 17 стаи са били заети от неговото семейство, другари и защита.

Гигантският апартамент е запазен за месец, а Kingdom Suite е един от най-хубавите в 99-етажната постройка. Помещението заема два етажа и включва хол, персонален кабинет, столова и медийна зала.
 Снимки: fourseasons.com        Цената на хотелския апартамент даже не е посочена на уеб страницата на хотела и би трябвало да се резервира персонално.
Има обаче информация за по-малък апартамент - " Президентският апартамент ", който може да се резервира онлайн и цената на нощувката е £3300 на вечер.

Смята се, че хотелската сметка за Роналдо и неговия антураж ще надвиши £250 000, когато той се реалокира в непрекъснат дом със фамилията си.

Освен това, заради статута си на звезда, готвачите оферират извънреден румсървиз за Роналдо и фамилията му. Освен това чиновниците бяха помолени да не си вършат селфита със звездата.

Превод: GlasNews
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР