Бившата затворничка Лиляна Стоянова и нейна дружка от с. Трояново,

...
Бившата затворничка Лиляна Стоянова и нейна дружка от с. Трояново,
Коментари Харесай

36-годишна ромка обра ходжа, докато я опипвал

Бившата затворничка Лиляна Стоянова и нейна приятелка от с. Трояново, община Камено, отмъкнаха спестяванията на ходжа Сабри Мурад от Айтос, съобщи flagman.bg. Сцената се разиграла преди няколко дни, когато двете дами отишли на посетители в дома на 85-годишния мъж на ул. „ Хисарска” в града.

Тримата седнали на масата да пият и да си приказват. Лиляна го омайвала със сладки приказки, а той почнал да пуска ръце по тялото ѝ. Междувременно приятелката ѝ се насочила към секцията, където ходжата държал парите си за черни дни. Двете хитруши издебнали момента, когато възрастният мъж бил безусловно заплеснат, сграбчили парите - към 400 лева и офейкали.

Благодарение на бързите дейности на служителите на реда от РУ-Айтос, едната от крадлите е арестувана, която пък незабавно изпяла цялата скица, по която обрали възрастния мъж. След което била задържана и другата жена.

Лиляна е на 36 години, от ромски генезис, живее в Айтос. Преди към 10 дни излязла от Сливенския затвор, където лежала за следващата кражба. Престъплението е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Ако бъде приета за отговорна, Лиляна може да получи присъда до 10 години и още веднъж да се озове зад решетките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР