Бившата водеща на „Здравей, България“ гръмко промотира началото на новото

...
Бившата водеща на „Здравей, България“ гръмко промотира началото на новото
Коментари Харесай

Ани Цолова закъса с бизнеса и парите, след като я изритаха от Нова

Бившата водеща на „ Здравей, България “ гръмко промотира началото на новото си начинание – преподавател по обществена тирада. Телевизионната звезда основа компания „ Говори, с цел да те видят “ и си направи уебсайт с стратегиите за образование.

Според уебстраницата на новия си бизнес Ани предлага лекции за информационни умения, спешен пиар, презентационни умения и сполучливо телевизионно изявление.

Цолова беше уверена, че бизнесът й ще има огромен триумф, тъй като е ориентиран в ниша, която не е чак толкоз развита в България към момента, а и тъй като е обществено лице, хората я познават и биха й дали своят вот доверие. Да, но не, писа „ Галерия “.

Повече от шест месеца след началото на новото начинание Ани изпитва големи усложнения, тъй като ползата към активността й е съвсем нулев. Справка с комерсиалния указател демонстрира, че за предходната година Цолова е заявила чисти доходи в размер на 3 000 лв..

Тази сума не се отнася за цялата 2018 година, а единствено за последните два-три месеца, само че даже и за този интервал парите са извънредно малко. Разделено на три, се пада, че Ани е изкарвала по 1000 лв. на месец – десетки пъти по-малко от месечното й заплащане в „ Нова “.

За бизнес неуспехите на Цолова приказва и още един факт. Когато започва активност, някогашната водеща разгласи, че няма да работи сама, а с екип от психолози и рекламни експерти. Беше ги поместила в уеб страницата си. Сега на уебстраницата стои единствено и само нейната визитка, а от сътрудниците й няма и диря.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР