Бившата водеща на Танцуващи със звездите“ Саманта Харис твърди, че

...
Бившата водеща на Танцуващи със звездите“ Саманта Харис твърди, че
Коментари Харесай

Бившата водеща на „DWTS“ Саманта Харис си спомня, че продуцентите са я помолили да наддаде на тегло: Бях „прекалено загоряла и прекалено стегната“

Бившата водеща на „ Танцуващи със звездите “ Саманта Харис твърди, че са й споделили да наддаде на тегло преди тя беше изгонена от шоуто.

Телевизионната персона — която взе участие в сериала на ABC от сезон 2 през 2006 година до сезон 9 през 2009 година — приказва за времето си в сериала на ABC дружно с Том Бержерон по време на неделния епизод на „ Sex, Lies, and Spray Tans “ подкаст.

Харис твърди, че един път е била поканена на среща с ръководители, с цел да обсъдят недоволство, че „ получава прекомерно загар и прекомерно тонизирана “.

„ Това беше мое пояснение, което ми споделиха: „ Трябва да си гъста и пухкава “, сподели тя на водещата на подкаст и професионалистката на „ DWTS “ Шерил Бърк.

Тя също така твърди, че висшестоящите са й споделили, че феновете я бъркат с професионална танцьорка, което е „ объркващо за тях “.

„ Обикновено ви споделят да отслабнете, в действителност ми споделиха да напълнея “, изясни Харис, добавяйки, че тя „ доста се гордееше “ с външния си тип.

За още Шеста стран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР