Бившата водеща на сутрешното шоу Кати Лий Гифорд каза, че

...
Бившата водеща на сутрешното шоу Кати Лий Гифорд каза, че
Коментари Харесай

Кати Лий Гифорд признава, че днес не би участвала в сутрешни токшоута: Всеки се „редактира“

Бившата водеща на утринното шоу Кати Лий Гифорд сподели, че не би поела остарялата си работа в " Днес " предаване през днешния ден с помощта на хората, които " редактират " себе си и това, което споделят.

Гифърд се събра още веднъж с някогашния си съ-водещ Хода Котб в поява в токшоуто на NBC " Днес с Хода и Джена " във вторник сутринта. Тя говореше с щерка си Касиди за идния сериал на Amazon Prime „ The Baxters “, когато Джена Буш Хейгър попита дали Гифърд в миналото ще се върне още веднъж като хазаин на шоуто.

„ Не “, отговори Гифорд. „ Толкова постоянно съм казвал, изключително в дните, когато бях с Реджис [Филбин], че приказваме 23 минути напряко без бележка… без сценаристи, без нищо. Тогава не се редактирахте от самото начало. Това е проблемите през днешния ден също с комизъм. Когато би трябвало да помислите какво ще кажете, заниманието изчезва. " с Хода Котб. (Славен Власич/Гети изображения)

Гифърд също приказва за това по какъв начин се радва на по-„ достоверни “ връзки и се оплака по какъв начин в днешния свят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР