Бившата водеща на дневно токшоу Уенди Уилямс подписа договор за

...
Бившата водеща на дневно токшоу Уенди Уилямс подписа договор за
Коментари Харесай

Настойникът на Уенди Уилямс оспорва валидността на договора за документални сериали в правни документи

Бившата водеща на на ден токшоу Уенди Уилямс подписа контракт за присъединяване в документални сериали, които критиците нарекоха експлоатиращи без наличието на нейния финансов аставник, правна документи, получена от NBC News във вторник, твърди.

Уилямс е била с увреждания - само че към момента не е била диагностицирана с неврологично заболяване, което визира способността й да поддържа връзка и схваща другите - когато тя се съгласи през ноември 2022 година, с цел да взе участие в двусерийна документална поредност Lifetime, сподели настойникът Сабрина Мориси в правосъдни документи, подадени на 21 февруари във Върховния съд на щата Ню Йорк и разпечатани в четвъртък. Документалната поредност беше излъчена в две елементи на 24 и 25 февруари.

„ Тя не е била и не е способна да се съгласи с изискванията на документалния контракт “, се споделя в документите. „ И никой, който работи в най-хубавия интерес на W.W.H., няма да разреши тя да бъде показана по унизителния метод, по който е показана в т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР