Бившата тв звезда Деляна Маринова—Джуджи тръгна на училище. 50-годишната блондинката

...
Бившата тв звезда Деляна Маринова—Джуджи тръгна на училище. 50-годишната блондинката
Коментари Харесай

Джуджи тръгва на училище

Бившата тв звезда Деляна Маринова—Джуджи потегли на учебно заведение . 50-годишната русокоската още веднъж е студентка, като този път ще учи магистратура по мениджмънт на екранните изкуства в НАТФИЗ, видя Hotarena .

Новият й курс ще стартира на 15 септември, а дни преди този момент Джуджи се върна от Италия. Там тя прекара няколко дни в компанията на свои близки и другари, написа „ Телеграф ”.

„ Всичко с университета ми се подреди тъкмо преди да отпътува за Италия ”, споделя Джуджи. Писменият си изпит тя държала на 3-ти, а устния—на 4-ти септември.

Джуджи се показала с план за тв предаване, с което спечелила комисията. Ден по-късно, тя и приятелките й отпътували за Пулия—перлата на Южна Италия.

Там, в компанията на свои приятелки Джуджи се насладила на градчетата в покрайнината и на живописния Арберобело, който е прочут с многочислените си кръгли къщи, наречени „ трули ”.

Деляна разкрива, че те са строени без заварка, от бял варовиков камък, с цел да са лесни за разрушение. Така селяните ги срутвали по-бързо, когато страната тръгнела да събира налози за домовете им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР