Бившата телевизионната водеща, а сега успешна писателка, Венета Райкова, която

...
Бившата телевизионната водеща, а сега успешна писателка, Венета Райкова, която
Коментари Харесай

Венета Райкова върти домашни магии, какво получи за късмет

Бившата телевизионната водеща, а в този момент сполучлива писателка, Венета Райкова, която на 2 май отпразнува 48-я си рожден ден, почисти дома си от неприятна сила посредством кадене, написа "Флагман ".

С това се похвали русокоската тези дни, когато подредбата на планетите е комплицирана. Тъкмо по тази причина някои могат да се усещат тъжни и нервни, изясни тя.

В такива моменти Венета си оказва помощ таман посредством филтриране на силата в дома си. За задачата тя си поръчала от интернет бяла и черна салвия, както и пало санто - особено дърво за кадене. Известно е, че пръчиците от въпросното дърво от далечни времена се употребяват в медитации и церемонии за филтриране.

Венета занапред ще употребява пало санто. Засега е пробвала единствено бялата салвия. „ И съм мощно впечатлена. Няма такова изчистване на силата в дома, каквото прави тази бяла салвия”, показа Райкова.

Блондинката се похвали, че от онлайн магазин, от който поръчала продуктите, й пратили подарък – перо. Венета не знае дали от магазина знаят какъв брой се впечатлява от намирането на пера. Блондинката е споделяла вярването си, че перата са знаци.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР