Бившата тъща на новия стар британски премиер Борис Джонсън, помолена

...
Бившата тъща на новия стар британски премиер Борис Джонсън, помолена
Коментари Харесай

Свекървата: Борис лъже много - slava.bg


Бившата тъща на новия остарял английски министър председател Борис Джонсън, помолена от италианската телевизия РАИ да каже кое е най-типичното за него, беше безапелационна на момента:

"Оооо, той доста лъже ". Гая Сервадио е писателка, която от 60 години живее не просто в Лондон, а в най-шикозния му квартал на мегабогатите и аристократите Белгрейвия, майка е на Алегра - първата брачна половинка на Джонсън.

Двойката се среща в Оксфорд, където девойката идва от фамилен палат, който е обитавала с "около 23 стаи ", както елегантно и сякаш разсеяно изяснява родителката й. Двамата с Борис се бракуват през 1987 година, когто приключват университета, а той почва работа като съветник и като създател на най-престижния вестник Таймс. Откъдето е уволнен, откакто си измисля откъс от неговия личен кръстник - египтолог - между другото, в Египет е сватбеното странствуване на двойката. Негов състудент - техен общ другар с брата на принцеса Даяна - граф Чарлз Спенсър, който е най-близкият му приятел, обаче в това време става началник на другия закостенял вестник Телеграф и го взема не просто да написа, само че и го праща сътрудник в Брюксел.

Там той измисля обичания мит за Европейския съюз с регулацията на кривите краставици, който е по този начин привилегирован от критиците на Европейски Съюз, само че е знаменит дотолкоз, че всички имат вяра в него. И го употребяват като образец за безполезността на евроадминистрацията и на Съюза въобще.

В идващите 27 години бОрис или БоДжо, както го назовават всички, се посвещава на битката за излизането на Англия, увенчана с успеха на референдума Брекзит през 2016 година, довела до оставката на персоналния му съперник още от студентските години в Оксфорд и министър председател преди 3 година Камерън. В чието кресло тези година точно Брекзит прати Джонсън, потомъка на вюртенбергските херцози.

И след спечелването със смайваща и разгромна изборна победа на предварителния избор, бОрис ще има достойнството да подпише от името на своята имперска нация напускането на положителната остаряла Англия от Европейски Съюз. "Всичко това, което става около Брекзит е доста - доста тъжно, може както щерка ми с име на Радост (така се превежда Алегра от италиански) беше доста тъжна след 6 години живот с този човек ", заключава свекървата.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР