Бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима изпадна в ужас

...
Бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима изпадна в ужас
Коментари Харесай

Откриха мухъл в силикона на бившата жена на известен спортист

Бившата брачна половинка на известния бейзболист Хосе Лима изпадна в смут след шокиращото изобретение, което лекари направиха. Те откриха съществуването на плесен в един от гръдните ѝ импланти. Tова се случва 18 години след слагането им, заяви The Sun.

През 2002 година неуверената в себе си млада жена решила да се подложи на интервенцията, с цел да увеличи самочувствието си. Осем години по-късно се появили първите проблеми. Лима почнала да изпитва натрапчиви и упорити болки в ставите, цялото ѝ тяло се покрило с обриви и петна, а лицето ѝ сензитивно се подуло.
                             

След многочислени прегледи лекарите по този начин и ну еспули да открият повода за неприятните признаци. „ Като самотна майка не можех да стана от леглото, с цел да сготвя на децата си, и към този момент се чудех дали ще им е по-добре без мен “, споделя тя пред изданието.

Един ден другарка на Мелиса я посъветвала да се запознае с така наречен „ болест на гръдния имплант “, предполагайки, че нейните признаци може да са свързани с непознати тела в тялото. През 2020 година, едвам 10 години след появяването на странните признаци, дамата решила да отстрани имплантите.

При отстраняването им хирурзите разкрили мухъл в един от имплантите. Той проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Тя твърди, че единствено няколко часа след отстраняването на непознатите тела се почувствала по-добре. „ Най-накрая още веднъж се усещам себе си и в този момент пребивавам най-хубавия си живот “, споделя тя.

За злощастните си прекарвания със силикона Лима споделя в обществената мрежа TikTok. А историята ѝ накара потребителите да се замислят върху заплахите от сходна намеса. Много от тях благодариха на дамата, че им е помогнала да научат за заболяването и да намерят повече информация по въпроса, обвързван с гръдните импланти.

 
This is your sign.
 

„ Току-що изпратих това на майка ми, тя се бе издула като балон и се разболя едвам година след слагането на имплантите. Никой не можа да разбере повода за признаците и в този момент видях това видео, благодаря ви “, гласи един от мненията. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР