Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова,

...
Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова,
Коментари Харесай

Все попада на боклуци: Бившата на Джизъса роди дете от престъпник

Бившата брачна половинка на футболиста Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова, роди второто си дете и още веднъж остана без мъж до себе си. Красавицата разкри, че половинката й се е оказал нарушител и побързала да го остави още до момента в който била в третия месец.
Мошеник

Зеленооката Омерова изплака проблемите си първо на почитателите си в мрежата. Пред тях тя разкри, че е взела решение да напусне таткото на втория си наследник, откакто схванала, че той е аферист и шарлатанин с мрачно минало. Навръх рождения си ден тя взела решение да си вземе довиждане с него, макар че към този момент била в напреднала бременност. За баща номер 2 не се знае нищо. Есмер нито един път не показа фотография или нещо обвързвано с него обществено. Явно самотната майка няма триумф с мъжете, тъй като до момента всичките й връзки завършват с неуспех.

Нож

Поредицата от неприятни истории за младата майка не спрели дотук. Малко след раздялата с половинката й тя получила следващия нож в гърба си. Танцьорката била предадена и от някогашната си най-хубава другарка, която живеела с нея и даже носила облеклата й, само че се пробвала да открадне концепцията й за курсове по самоусъвършенстване. Както нормално, тя имала цялостна поддръжка от фамилията си, на което не пропусна да благодари. И още веднъж в типичния си жанр изясни, че е оставила всичко неприятно зад тила си и няма самообладание още веднъж да стартира да танцува.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР