Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, отвори магазин за

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, отвори магазин за
Коментари Харесай

Бившата на Благо - Поли, стана продавачка

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев - Полина, отвори магазин за облекла в София.

Хубавицата, която бе омъжена за именития сваляч за към три месеца, работи като шеф и в това време - като продавачка, поради краткотрайна липса на личен състав. Бутикът е за бебешки и детски артикули и носи името Теди. 

Освен с работа брюнетката може да се похвали и с нов дом. От месеци насам тя не обитава в родния Велинград, а в столицата, където има собствен апартамент в сърцето на града. Жилището е обзаведено по финален интериорен вик. Финансовите благоприятни условия на фамилията й са фамозни и не е инцидентно хубавицата е взела максимума за нейната женска бърлога. Според осведомени тя няма никакви терзания за бизнеса и имиджа си след развода с Джизъса, както е прочут спортистът в родния елит.

Всъщност Полина била решена да извади единствено дивиденти от " конфликта “  с Благо - като нови другари, среда и несъмнено рекламни контракти.

За броени дни Полина натрупа 20 000 почитатели в Instagram, където дълго време нямаше акаунт. Първият й работен ангажимент, за който взе няколко стотака бе с модела Симеон Кочев. Двамата обаче не афишираха своите връзки и взеха решение да пробият с пикантна задявка за нова обич. По-късно, когато се снабдиха с нужния брой лайкове, те разясниха, че сред тях има мощно другарство и хрумвания за общи планове. 

На собствен ред по това време Благой разгласи, че е бясно влюбен в дъщерята на Ванко 1- Ивана Главчева. Двамата към момента са дружно, като неотдавна споделят общи фрагменти в уеб пространството, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР