Бившата съпруга на американския президент Доналд Тръмп - Ивана, разгневи

...
Бившата съпруга на американския президент Доналд Тръмп - Ивана, разгневи
Коментари Харесай

Битката на първите дами: как Ивана Тръмп успя да ядоса Мелания?

Бившата брачна половинка на американския президент Доналд Тръмп - Ивана, разгневи актуалната му половинка Мелания Тръмп.

Причината - в изявление за Ей Би Си Ивана Тръмп на смешка се назова "първа дама ". Това не се хареса на модела, родом от Словения, и Мелания упрекна някогашната брачна половинка на Тръмп в опит да притегли вниманието на медиите към себе си.
 Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC! Edna предлага Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC!
Ивана, която още носи името на Доналд Тръмп, беше поканена в предаването "Добро утро, Америка ", с цел да показа своята книга за живота си с милиардера. Тя показа, че един път на две седмици се обажда по телефона на някогашния си брачен партньор и има номера на директния му телефон в Белия дом.

"Всъщност не желая да му се обаждам там, тъй като там е Мелания " , сподели тя.

"Не желая да провокирам някаква ревнивост или нещо сходно, тъй като в действителност аз съм първата жена на Тръмп. Нали по този начин? Аз съм първата дама ", добави Ивана Тръмп, смеейки се.
Моден гаф за Мелания Тръмп: Ходи ли се с токчета по време на наводняване? Трябва ли първата дама да носи сутиен Горещи детайлности за интимния живот на Мелания и Доналд Тръмп
Ivana Trump on Pres. Trump as a dad: "He was not the father which would take a stroller and go to Central Park. " https://t.co/iGg9piFeFi pic.twitter.com/f7ukRIm4t8
— Good Morning America (@GMA) October 9, 2017
След това съобщи, че съгласно нея на Мелания ѝ е доста мъчно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата чудесно би се справила с всичко, което се чака от една президентска брачна половинка. Ивана обаче не желае подобен живот, тъй като желае да бъде свободна.

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо посредством говорителката си Стефани Гришам.

Тя съобщи, че Мелания доста харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.

"Първата дама счита да употребява купата и ситуацията си, с цел да оказва помощ на децата, а не да продава книги ", съобщи говорителката на някогашния модел.
Как Мелания Тръмп бере чушки с блуза за 1300 $ Десислава Радева и Мелания Тръмп дружно в дребни черни рокли
В изказването на някогашната брачна половинка очевидно няма никакъв смисъл, то за жалост цели единствено да притегли вниманието и да се вдигне звук към нея, добави Гришам.

It shows differently in these pics pic.twitter.com/GqMw4TZDo5
— Claudia Casulli (@ClaudiaCasulli) October 9, 2017
Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, подписва брак с сегашния президент на Америка през 1977 година Тя е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик.

Двамата се развеждат се през 1990 година Тръмп има още две деца: Тифани от втората му брачна половинка Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп.
Бриджит Макрон и Десислава Радева: първи дами и съвсем приятелки Трябва ли първата дама да носи сутиен Като две капки вода: Зам. - кметът на Велинград с тоалет безусловно копие на Мелания Тръм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР