Бившата руска балерина Анастасия Волочкова продължава да намеква на абонатите

...
Бившата руска балерина Анастасия Волочкова продължава да намеква на абонатите
Коментари Харесай

Волочкова се пусна гола и вбеси хейтърите с това, което направи

Бившата съветска балерина Анастасия Волочкова продължава да загатва на клиентите си за своята нова връзка, посредством която " светът в близост сияе в най-ярките цветове. " 42-годишната актриса качи откровена фотография, на която е единствено по дантелени бикини, и деликатно покри бюста си с букет цветя.

Но този път Волочкова реши да се отърве от мнението на клиентите й, които обичат да я подлагат на критика, и затвори мненията. Също по този начин актрисата не разкри самоличността на новия си ухажор, само че по всевъзможен метод загатва за него в подписите на фотосите с нови букети и сантиментални слова.



 Фото © Instagram/volochkova_art

По догадкам подписчиков, новым мужчиной Волочковой стал преподаватель по вокалу её дочери Юрий Гончар. Он всё чаще появляется на фотографиях артистки и дори был вместе с ней на отдыхе на Кипре.

 Фото © Instagram/volochkova_art

" Новите усеща диктуват нова наслада, а без романтика животът е отегчителен. И когато сърцето е ярко и душата е изпълнена с страсти, светът в близост грее в най-ярките цветове ", написа тя.

Според догатките на клиентите, новият на Волочкова е вокалният преподавател на щерка й Юрий Гончар. Той от ден на ден се появява в фотосите на артистката и даже е бил с нея на отмора в Кипър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР