Бившата репортерка от Господари на ефира Ева Веселинова хлътна по

...
Бившата репортерка от Господари на ефира Ева Веселинова хлътна по
Коментари Харесай

Eва Веселинова хлътна по известен футболист СНИМКА

Бившата кореспондентка от " Господари на ефира " Ева Веселинова хлътна по Димитър Бербатов. Винаги усмихнатата журналистка не скри благосклонностите си към някогашната звезда на " Манчестър Юнайтед " и националния ни тим.

Тя съумя да причака Митко и да се запознае с него. Това се случи след шоуто " Като две капки вода ", където неотдавна футболистът показа децата от своята фондация. " Винаги съм се възхищавала на Димитър Бербатов! Защото е освен популярен футболист, само че и прелестен човек. Защото е доста повече от " звезда " и оказва помощ на стотици млади гении. Пожелавам си повече известни хора, които да въодушевяват толкоз мощно и да отдават живота си на положителното ", изчетка го Веселинова. Блондинката гушна Бербо и се отърка в него. Ева е фаворитка на братята Халваджиян. Тя бе водещ кореспондент в предаването " Господари на ефира ", където началник е Джуди Халваджиян. Неговият брат Магърдич продуцира " Капките " и по тази причина репортерката е постоянно с покана измежду феновете в шоуто.

Сега тя се изявява в предаването на Гала " На кафе ", където е коментаторка дружно с Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров. Говори се, че останалите от екипа не я долюбват изключително поради връзките й с продуцентите. Иначе видимо скромничката Ева преди време се снима гола-голеничка пред " Плейбой ". В началото на този месец тя се похвали със фотоси от плажа в Гърция. Междувременно Димитър Бербатов се самопредложи за поста на състезателен шеф в някогашния си клуб " Манчестър Юнайтед ". Ръководството на англичаните очевидно търси човек, като в последно време се спрягаше името на някогашния съотборник на нападателя Рио Фърдинанд за тази позиция, написа " България Днес ".

" Първо Рио Фърдинанд, в този момент и Дарън Флечър се загатват за позицията на състезателен шеф. А за какво да не е и Димитър Бербатов? Имам тапия по състезателен мениджмънт, изкарал съм и треньорски курсове, тъй че имам образованието. Знам всичко за тази работа, знам по какъв начин да я правя, мисля за нея, само че и би трябвало да си подготвен за нея. Не можеш да очакваш, че тази служба ще бъде поверена на някого, единствено тъй като е бил футболист на даден тим. " Юнайтед " ще направи голяма неточност, в случай че наеме човек единствено на тази база ", разяснява самият Бербатов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР