Бившата приятелка на Матю Пери Кейти Едуардс призова разследването за

...
Бившата приятелка на Матю Пери Кейти Едуардс призова разследването за
Коментари Харесай

Бившата на Матю Пери: Лекарите са виновни за смъртта му

Бившата другарка на Матю Пери Кейти Едуардс прикани следствието за гибелта му да бъде обновено. Тя подозира, че медицински личен състав може да е забъркан в гибелта на артиста, оповестява " Мирър ".

Припомняме, че Пери беше открит мъртъв в джакузи през октомври предходната година. Съдебни специалисти откриха, че гибелта е настъпила вследствие на свръхдоза кетамин, който артистът приемал за битка с депресията. Факт е обаче, че Матю получил лекарството от здравна сестра, която пристигнала в дома му. Към момента на гибелта му е минала седмица и половина от последния сеанс на инфузионна терапия с кетамин, а времето на престой на лекарството в тялото е 3 до 4 часа. Въпреки обстоятелството, че звездата от " Приятели "  е взел опиата от незнаен източник, полицията в Лос Анджелис приключи следствието.

Кейти допуска, че Пери може да е платил на здравна сестра, с цел да му донесе спомагателна доза медикаменти, заради което количеството кетамин в тялото му е станало съдбовно: " Той умееше да убеждава хората да създадат неща вместо него, казвайки: " Аз ще ви дам тази сума, в случай че си мълчите и ми донесете това, което желая ". Според Едуардс е належащо да се обмисли вероятното присъединяване на медицински личен състав в нещастието.

Кейти разяснява и скорошното изказване на другари на Пери, че той се е отдал на нападателно поведение и физическо принуждение по отношение на дами, в това число към годеницата му Моли Хървиц. " Никога не съм виждала Матю да протяга ръка на някого, тъй че нещо не ми се свързва ", сподели Едуардс. Тя обаче добави, че не се е опитвала да вземе медикаментите от Матю, тъй че не знае на какво е бил кадърен артистът в изблик на яд. Освен това Пери се беше трансформирал до неразбираемост през последните години.

" Спомням си го чисто облечен и добре поддържан. Той даже имаше цялостен обред за хубост. Но когато видях по-късните му фотоси, разбрах, че се е занемарил. Вече не му пукаше и той се отхвърли от всичко ", добави бившето гадже на артиста, представена от " Труд ".

Матю Пери се среща с Кейти Едуардс през 2006 година, в разгара на пристрастеността си към опиатите. Припомняме, че артистът дълги години страдаше от зависимости, в това число по време на фотосите на сериала " Приятели ". Шокиращите детайлности от живота си артистът разказа в записките си " Приятели, любовници и огромното неприятно нещо ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР