Бившата приятелка на дизайнера Филип Плейн - Морган Осман, пристигна

...
Бившата приятелка на дизайнера Филип Плейн - Морган Осман, пристигна
Коментари Харесай

Нов кошмар за Моника Валериева! Най-големият й враг дойде в София и... СНИМКИ

Бившата другарка на дизайнера Филип Плейн - Морган Осман, дойде в София преди няколко дни. Каква е задачата на пътуването й не е ясно, само че несъмнено наличието й направи огромен възторг по нощните заведения в столицата.

Тя не стопира да разгласява фотоси и клипчета от пребиваването си в София, като споделя и доста изявления на нашенци, които са я видели в няколко известни нощни заведения.

Бившата на Филип Плейн взриви мрежата с нещо пъклен ненадейно (СНИМКИ)

Морган е била засечена в паметен нощен клуб в "Студентски град " в компанията на дребната щерка на Фатик - Адриана Тюркмен. Плеймейтката Гергана Райчевска също се похвали в Instagram, че вечеря с хубавицата в скъпарски ресторант в един от най-известните хотели в столицата.





Припомняме, че Морган стана известна в България след жестокия скандал с плеймейтката Моника Валериева. Двете се "хванаха за косите ", когато нашенката отиде на посетители на дизайнера Филип Плейн в имението му в Кан.

Снимка, на която Валериева и Плейн са се награбили, бе мотив за последвалия скандал и обмяната на грозни обиди сред американката Морган и родната силиконка.

След като Моника направи драмата обществено притежание, само че не получи мечтаната поддръжка от почитателите си, дизайнерът я натири и се върна при огромната си обич.

Плейн и Морган оповестиха публично раздялата си преди няколко месеца, като акцентираха, че сред тях постоянно ще има мощна връзка и другарство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР