Бившата полицайка се изправи пред съда, за да обясни дали

...
Бившата полицайка се изправи пред съда, за да обясни дали
Коментари Харесай

Симона Радева: Силно казано е, че познавам Семерджиев, спирала съм го за проверка

Бившата полицайка се изправи пред съда, с цел да изясни дали е помогнала на Георги да влезе в жилището си

Започна първото съвещание всъщност по делото против Георги Семерджиев, който аргументи гибелта на две девойки при тежката злополука в центъра на София през лятото. Мъжът ще дава отговор по общо пет обвинявания.

Роднините на една от жертвите желаеха над 1 млн. лева обезщетение. На съвещанието през днешния ден като очевидец се яви и някогашната полицайкаСимона Радева, за която прокуратурата твърди, че му е донесла стълбата, с която Семерджиев влезнал в жилището си след злополуката.

„ Силно казано е, че го познавам. Знам го, тъй като съм го серпантина за полицейска инспекция. В деня на случая бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобяд. Пих кафе там с едно момиче. Не знам по какъв начин се споделя. Беше по здрач към този момент и отидох да заплатя дограма за унаследен апартамент, отидох да взема майстора. Пристигайки на адреса към 23:00 ч, открих, че ключовете за жилището ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И потеглих натам за ключовете. По пътя видях, че има злополука, позвъних на моя другар от 4-о районно управление (на МВР). Спрях на местопроизшествието ", описа Радева пред съда, предава.

Попитана дали е подхванала нещо, като видяла случая, Радева съобщи – „ Не, съответно ”.

След това траяла към автомивката. След това Георги Семерджиев й се обадил и като схванал, че е до автомивката, я помоли да му донесе стълба.

„ Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, тъй като изглеждаше необичайно. Каза ми да не го подпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох ”, изясни някогашната полицайка..

С нея били и чиновници на автомивката на Семерджиев.

По делото е разпитан прокурор Адалберт Кръстев, който е станал свидетел на злополуката на бул. " Черни връх ". Пред съда той описа детайлности за тежкия случай.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР