Бившата партньорка на звездата от Бивш на плажа“ Ашли Кейн

...
Бившата партньорка на звездата от Бивш на плажа“ Ашли Кейн
Коментари Харесай

Бившата Сафия на Ашли Кейн казва, че раздялата им е била „бърза и брутална“ след смъртта на дъщеря им

Бившата партньорка на звездата от „ Бивш на плажа “ Ашли Кейн Сафия Вораджи сподели, че раздялата им е била „ бърза и брутална “

Safiyya роди тяхното момиченце Azaylia през август 2020 година, само че скоро тя беше диагностицирана с нападателна форма на левкемия. Бившата двойка документира всяка част от сложното пътешестване на двойката и бебето им, само че, за жалост, тя умря едвам на осем месеца.

Двойката се раздели съвсем година след гибелта й и останаха близки другари. По-рано този месец Ашли разкри, че чака момченце от друга жена. Той изясни, че двамата нямат връзка, само че добави, че са другари от 18-годишна възраст.

Новината беше мъчителна за Сафия, която неотдавна сподели, че я е попитал дали могат да имат още едно бебе преди този момент тяхното разделяне. Тя също описа за сложната им разлъка.

Според Сафия той е този, който се е разделил с нея. Тя разкри пред The ​​Sun: „ Той беше пил, беше бързо и брутално. Той сподели, че не може повече. Той скоро се реалокира от фамилния дом в Уо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР