Бившата пaнелистка на Гала Ева Веселинова съвсем скоро ще бъде

...
Бившата пaнелистка на Гала Ева Веселинова съвсем скоро ще бъде
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Вижте какво споделиха Ева Веселинова и тайнственият баща на близнаците ѝ

Бившата пaнелистка на Гала Ева Веселинова напълно скоро ще бъде новодомка. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, някогашната „ стопанка на ефира” е съумяла да подреди жилището, който се намира в влиятелен и съвременен столичен квартал. Ева даже се похвали с няколко видеа, които демонстрираха по какъв начин наподобява жилището. Голямото семейство възнамерява да се нанесе в новия дом за Великден, написа „ Уикенд “.

Ремонтът траял повече от половин година, а Ева и половинката ѝ похарчили много средства за него.



Тя не стопира да радва почитателите си с постове всеки ден за всичко, което се случва в живота й. За разлика от доста известни майки, Веселинова всекидневно готви пюрета и манджи на децата си, като залага най-вече на артикули от градината на баба си или от био магазините, написа "Марица ".



Бившата тв звезда е отдадена напълно на малчуганите, като съчетава майчинството с реклами в инстаграм, най-вече на бебешки артикули, аксесоари и козметика.

Бившата панелистка от „ На кафе “ се е доверила на компания, която да почисти след майсторите, стана ясно от видеата й. В бъдещия дом на фамилията остават единствено аксесоарите, декорациите и допълващи мебели, които Веселинова планува да закупи идните дни. Мебелите в кухнята са перлено бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, композиция, която доминира в дома на фамилията на репортерката.

Двойката е заложила на модерното, практичното от междинен ценови клас. Холът, кухнята и трапезарията са дружно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е надалеч по-малко и много тясно за двете им деца, които в този момент прохождат и имат потребност от пространство, написа още "Марица ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР