Бившата на Кубрат Пулев - Андреа, вече се чуди как

...
Бившата на Кубрат Пулев - Андреа, вече се чуди как
Коментари Харесай

Фен към Андреа: От кой порнофилм излезе?!

Бившата на Кубрат Пулев - Андреа, към този момент се чуди по какъв начин да бъде забавна и коментирана. Блондинката пусна следващото вулгарно клипче, където си дърпа банския, с цел да оголи интимните си част, като не е ясно какво желае да показва с това деяние.



Фолк дивата очевидно много се харесва, тъй като не стопира да се снима. Разбира се, тъй като има имидж и би трябвало да си го поддържа, русокосата певица избира като ще се снима сама, то да е с XXL сюжет. Последователите на залязлата певица по никакъв начин не утвърдиха аматьорските й порно клипове, видя Lupa.bg.



" Порнография, смут.Без никакво достолепие! ", " Те по този начин и я се кълчим... кат кенефа е на 300 метра ", " Прилича на луда или разгонена`, " Наистина имаш доста съществени психо проблеми! ", " Не искай почитание с сходно държание. Има неща като себеуважение и достолепие! Просто стой с тази излагация и обърни страницата! Пожелавам ти благополучие и прелестно семейство` - това са единствено малак част от над 2500-те коментара.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР