Бившата на Благой Георгиев – Поли, окончателно го загърби. Красавицата

...
Бившата на Благой Георгиев – Поли, окончателно го загърби. Красавицата
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса си намери нов

Бившата на Благой Георгиев – Поли, дефинитивно го загърби. Красавицата има нов другар, който се споделя Петър, а сред двамата кипи бурна обич от към месец. Това разкри самата екссъпругата на Джизъса.

" С Петър се запознахме в Несебър, до момента в който бях в една сладоледаджийница. Много обичам да вървя там и да похапвам сладолед. Съвсем инцидентно се видяхме, не се познавахме до този миг. Той направи първата крачка, всичко стана супер непринудено. Бях в Несебър, защото имам апартамент там. Първата ни среща бе през втората седмица на месец март ", споделя Поли за пръв път за новия си обичан и първата им среща.

" Много ни е добре дружно, обикаляме из Варна, вървим по заведения за хранене, разбираме се супер. Дори премислям да си чествам рождения ден там, който е на следващия ден. До този миг съм ходила от София до Варна няколко пъти, с цел да съм с него, само че считам да се преместя да пребивавам там. Той е доста ангажиран, тъй като има бар в центъра на морската ни столица ", споделя за проектите и възприятията си Поли. На въпрос какво е разликата сред Петър и Благо, хубавицата бе много сдържана в изявлението си, макар че знаем по какъв начин Благо я третираше, до момента в който бяха дружно.

" Петър и Благо са доста разнообразни ", изрича се меко хубавицата за някогашния си брачен партньор.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на обилна гала. През април 2023 година обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибско море, до момента в който взе участие в паметното шоу " Сървайвър ". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, с цел да обсъдят развода, който желае хубавицата. В последна сметка подписаха развода си в Софийския областен съд, а на него Благой се появи с новата си възлюбена Ивана - щерката на Ванко 1.

" С Благо не се разбирахме още отпреди да замине за " Сървайвър ", в никакъв случай не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме доста разнообразни и нещата не се получиха. Когато останах сама, към този момент ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна визия, че желая бракоразвод " - споделя Поли.

Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко сред известната двойка е цветя и рози, само че се оказа, че нещата не са тъкмо такива, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР