Бившата миска и настояща съпруга на финансиста Юлиян Цолов -

...
Бившата миска и настояща съпруга на финансиста Юлиян Цолов -
Коментари Харесай

Изплиска: Славена Вътова скача от креват на креват и "дере" любовници, защото искала да събере пари... за космоса!

Бившата миска и сегашна брачна половинка на финансиста Юлиян Цолов - Славена Вътова тотално изплиска легена. Тя хвърли всички в потрес с изявлението си, че желала да събере пари, с цел да... полети в космоса като Юрий Гагарин.

Тази фундаментална вест тя заяви пред Джуджи като показа, че от дребна е влюбена в Гагарин и желае да стане като него. Само че парите й били малко, само че се надявала да ги събере.

Е, сещате се какво последва в обществените мрежи, нали?! Тотално попиляване на Вътова и аплодисменти - отлично, значи по тази причина спиш с разнообразни богаташи, а не за чантички и чепици, отлично!...

" Тази Славена, бе! Ама аз към този момент стартирам да я одобрявам. Има си смислена фантазия дамата. В космоса желае да лети, не е смешка това. И като не е богата колкото Илън Мъск, трябват й парички. А ние я пустосвахме толкоз време поради любовниците й. Заработва благата, пести за космоса ", прихнаха в нета.

Дори Джуджи остана ошашавена от думите на Вътова и я бъзикна, че надали ще я вземат да лети в околоземната орбита, тъй като е доста висока, а там се избират по-дребнички.

" Ще ме вземат, ще ме вземат. А и съм родена в Деня на космонавтиката - 12 април, тъй че то си е писано ", смее се Славена.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Любовници Джуджи мъже Славена Вътова Юлиян Цолов Илън Мъск Космоса Юрий Гагарин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР