Бившата мениджърка на световноизвестната певица Марая Кери - Стела Булочников-Штолпър

...
Бившата мениджърка на световноизвестната певица Марая Кери - Стела Булочников-Штолпър
Коментари Харесай

Ходеше гола и ме натискаше за секс! Мениджърка са оплака от Марая Кери

Бившата мениджърка на световноизвестната певица Марая Кери - Стела Булочников-Штолпър твърди, че неведнъж е била унизена полово от изпълнителката, оповестява TMZ.

Според думите на Стела Булочников, певицата постоянно е ходила гола в нейно наличие и също по този начин е прибягвала до някои " полови дейности ".



Мениджърката на Марая Кери също така съобщи, че изпълнителката незаслужено я е уволнила, макар че договорът е бил подписан за три години. Булочников твърди, че певицата не й е заплатила огромна сума пари, която съгласно контракта е била длъжна да й даде.

Изданието отбелязва, че Стела Булочников има намерение да съди някогашния си шеф за полов тормоз и неизплатени суми, само че дава на певицата време, с цел да " оправи всичко ".



Представител на Кери съобщи пред изданието, че " в случай че този голословен иск въпреки всичко бъде подаден, ние ще реагираме пламенно и сполучливо в съда. "



Напомняме, че наскоро Марая Кери описа, че още през 2001 година тя е диагностицирана с биполярно разстройство и тя към момента продължава да се бори с заболяването.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР