Бившата мaнекенка Маги Желязкова, която преди 5 години се омъжи

...
Бившата мaнекенка Маги Желязкова, която преди 5 години се омъжи
Коментари Харесай

Маги Сидерова смени старите си импланти с по-големи

Бившата мaнекенка Маги Желязкова, която преди 5 години се омъжи наново и към този момент носи семейството Сидерова, ще приключи годината с нов бюст. Тя се похвали, че е подменила силиконовите си импланти с нови. На старите им пристигнало време за промяна, тъй като към този момент били на 10 години, а и единият се спукал. Сега брюнетката има 400 кубика във всяка гърда и е доста удовлетворена от крайния резултат.
Маги завърши изявите си в малкия екран пред 3 години и от този момент се занимава главно с най-голямата си пристрастеност – бодибилдинга. Според осведомени тя сама се отказала от репортерската работа в предаването „ На кафе ”, тъй като заплащането й било малко. С днешна дата Сидерова твърди, че е доста щастлива, задето се е откъснала от тази суетност.

„ Ако преди знаех, че суетата ще се отдалечи толкоз внезапно от мен, щях да кажа, че е това е невероятно! Избягах от всичко подправено и получавам всичко от спорта. Защо толкоз закъснях? Колко доста ми взе това медийното и какъв брой доста имам в този момент! ” , споделяла е смуглата дама пред почитателите си в мрежата. Тя има намерение и отсега нататък да стои настрана от светлините на прожекторите. Маги влага всичките си старания във фитнес залата и дори желае се явява на надпревари по бодибилдинг.

Бившата кореспондентка на Гала от години всекидневно се поти над щангите, а зложелателите й разясняват, че е напът да замязя на екшън героя Рамбо. Доскоро яката брюнетка изглеждаше прелестно стегната, само че в последно време напълно е изгубила женствените си форми. Тя е напомпала бицепси като на културист, а на яките й плещи могат да завидят доста мъже.

Според осведомени Маги се запалила по интензивните тренировки около брачна половинка си Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП и изявен фитнес фанатик. Двамата постоянно пътуват по света, само че и в чужбина не изневеряват на прецизния си режим. Г-жа Сидерова постоянно пуска свои фотоси, с цел да се похвали с атлетичното си тяло, само че с това провокира и много негативни реакции, освен похвали.

Бившата манекенка не крие, че спортува всеки ден и пие цялостен куп хранителни добавки, с цел да бъде във висша форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и медикаменти за щитовидната жлеза, защото преди време се подложи на интервенция.

Проблемите на Маги със здравето почнали преди 7-8 години, когато на надзорен обзор се схванало, че има нарушена функционалност на щитовидната жлеза. Лекарите открили съществуването на израстък, само че след поредност от проучвания той се оказал незлокачествен. Операцията обаче била неизбежна, тъй като образуванието трябвало да се в профил по хирургичен път. За благополучие, интервенцията минала бързо и сполучливо. „ Сега отивам на прегледи най-малко три пъти в годината и пия таблетки всекидневно, само че не се окайвам. Много дами са в моето състояние ”, коментирала е Маги.

Тя е уверена, че функционалността на щитовидната й жлеза се влошила в резултат на стрес. Навремето Сидерова се раздели трагично с някогашния си мъж Боби Манекена, от който има огромен наследник. Известно е, че фамилията се разпаднало поради систематични изневери и от двете страни.

Преодолели прочувствените рецесии от предишното, през днешния ден някогашните съпрузи са в положителни връзки. С времето болката от раздялата им отшумяла и в този момент поддържат положителния звук между тях. Сидерова даже участва на сватбата на Боби с настоящата му жена Роси Черногорова. Церемонията се състоя в края на август край морския брак и на нея бяха поканени доста ВИП посетители.

Маги и актуалният й мъж Сидеров се познават oт 15 години, само че са женени от 5 . Любовта им пламнала на морето, където били в разнообразни компании, но бързо намерили общи тематики за диалог и станали неразделни. Отношенията й с Боби по това време въобще не вървели, по тази причина тя се хвърлила в обятията на Георги, без да се замисли. Скоро признала на някогашния си брачен партньор, че има друга връзка и той я изгонил от фамилното жилище, а тя заживяла с новия на квартира.

Въпреки че доста държат един на различен, Маги и сътрудникът й не желаят да имат общо дете. Той има две хлапета от предходна връзка, а тя – 21-годишен наследник. „ Вече трансферирах 40-те и не ми се ражда още веднъж ”, безапелационна е смуглата дама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР