Бившата любовница на футболната легенда Райън Гигс - Имоджен Томас,

...
Бившата любовница на футболната легенда Райън Гигс - Имоджен Томас,
Коментари Харесай

Бившата любовница на Гигс съди зъболекар /снимки/

Бившата държанка на футболната легенда Райън Гигс - Имоджен Томас, си изпати от долнокачествен ортодонт. Тя е толкоз гневна от работата му по усмивката й, че го даде на съд.
Моделката седнала на стола на стоматолога Джагдил Сонеджи, който й бил предложен. За неин смут след визитите при него вместо мечтания резултат се сдобила с цветни зъби и разминаваща се захапка.
В резултат на Имоджен й се наложило да отиде при различен експерт в Турция. Той оправил кашата след четири скъпоструващи визити.
Затова Томас е завела дело против доктор Сонеджи. Тя желае обезщетение в размер на 25 000 паунда от него. В жалбата е написала, че е изпаднала в меланхолия и се е изолирала от всички след калпавата му работа.
Работещият в Лонодн ортодонт отхвърля виновността си. Той твърди, че осъщественото от него по зъбите на моделката е модифицирано, защото госпожа Томас непрестанно променяла настояванията си.
Бившата Мис Уелс и участничка в "Биг Брадър " доби международна популярност преди няколко години. Това стана, откакто разкри краткотрайната си спекулация с Райън Гигс. По-късно се разбра, че с изключение на с нея именитият халф е имал връзка и с дамата на брат си Родри - Наташа. С нея той бил в продължение на години. В последна сметка брачната половинка на Гигс - Стейси, го напусна. Разводът им се точи няколко години, до момента в който разделят имуществото си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР