Бившата любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, плаши с

...
Бившата любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, плаши с
Коментари Харесай

Бившата на Слави Трифонов заприлича на Момо

Бившата обич на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, плаши с външния си тип, сигнализираха читатели Галерия. Откакто напусна балет „ Магаданс “, танцьорката в реалност се запусна, само че не там е казусът.

Мартина от ден на ден нехае за визията си и не се тормози в какъв тип ще се покаже пред хората. Една от последните й фотоси в Инстаграм, да вземем за пример, е по-страшна даже от Момо, с който плашат децата в мрежата. Всъщност, точно с ужасяващата кукла зевзеци съпоставиха Мартина.

Огнянова се е щракнала, цялата нацапотена с един от кремовете, на които е дистрибутор. В опита си да направи реклама на продуктите си, някогашната балерина е провокирала противоположен резултат. „ Нямало неприятна реклама!?! С тази фотография ме убеди да НЕ си закупувам кремовете ти “, гласи един от мненията под хорър фотоса.

Огнянова несъмнено не свети с външен тип и без да има маска на лицето си. Бившето гадже на Дългия съвсем в никакъв случай не употребява грим и разчита на естествената си хубост, която обаче с всяка година избледнява.

Фигурата й също търпи рецензии. Заради преустановяването на ежедневните тренировки с балета, Огнянова много изпълня. Наедрялото коремче и паласките обаче не й пречат да носи къси бюстиета до гърдите и да си демонстрира минусите.

„ Вече съм сигурна, че Слави не е посветил онази сантиментална ария „ Затова “ на Мартина. Няма по какъв начин още да страда по жена, която въобще не поставя грижи за външния си тип “, възмущават се последователки на Дългия.

Припомняме, че Трифонов и Мартина имаха дълга връзка, която балерината приключи, откакто се влюби в треньора си по бокс Коко Колев. Основният проблем сред нея и Слави бе нежеланието му да има деца. Това подтикна балерината да търси любовта другаде. Малко откакто напусна „ Магаданс “, Мартина забременя. Към днешна дата с Коко имат две деца и се занимават с козметика и биопродукти. Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР