Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна

...
Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна
Коментари Харесай

Бившият пиар на Младост: Иванчева и Петрова не могат да говорят с адвокатите си в ареста заради липса на конфиденциалност

Бившата кметица на " Младост " Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова би трябвало да се поучават с юристите си отвън следствения арест заради нарушена конфиденциалност там. Това заяви някогашният пиар на регион " Младост " Петър Кърджилов за Actualno.com, който е един от призованите на днешното следващо съвещание по делото.
Освен Кърджилов, призовани през днешния ден са още актуалният кмет на регион " Младост " Румен Русев, някогашният зам.-кмет Никола Вапцаров, който си потегли надалеч преди ареста на Иванчева и Петрова и намерено говореше, че те не се оправят с работата си, Владимир Клисуров, също зам.-кмет, който отхвърли да поеме поста на кмет на " Младост ", откакто Иванчева го уточни, както и основният проектант на София Здравко Здравков.
Припомняме, че Иванчева и Петрова са с обвиняване за корупция в изключително тежки размери, след показания на строителния бизнесмен Александър Ваклин. Иванчева беше арестувана след зрелищна акция в центъра на София, като прокуратурата твърди, че я е хванала със 70 000 евро, а медиатор по " договорката " е бил някогашният кмет на " Младост " Петко Дюлгеров.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР