Бившата изгора на Димитър Рачков Анита Димитрова наскоро бе изхвърлена

...
Бившата изгора на Димитър Рачков Анита Димитрова наскоро бе изхвърлена
Коментари Харесай

Новият милионер на Анита я изхвърли

Бившата възлюбена на Димитър Рачков Анита Димитрова неотдавна бе изхвърлена от милионерското си гадже, за което неотдавна се сгоди, а видеото от любопитната преживелица провокира лавина от реакции в обществените мрежи. 

Случката сред модифицираната русокоска и гаджето й Никълъс Стемпер, който е началник на огромна и съвременна компания за опазване на здравето, се оказа просто смешка за развлечение на почитателите им. От клипчето, качено в Инстаграм профила на Анита, излиза наяве, че тя е прекомерно скъпа за милионера, който декларира, че я връща назад в България.

Закачливото видео е от Барселона, където двойката прекара последните няколко дни, а от фрагментите излиза наяве, че актуалното й гадже има много положителни актьорски умения, не по-малко от предходното Димитър Рачков. 

Именно на излизане от хотела, където са отседнали, милионерът метва на рамо русокоската, обявявайки, че я връща в София, защото е прекомерно скъпа. Припомняме, че у нас неотдавна тя се бе хванала на работа като брокер на недвижими парцели. Към днешна дата обаче и с това милионерско гадже, очевидно е преосмислила решението си да работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР