Бившата депутатка Юлияна Дончева става водеща на предаването Извън играта

...
Бившата депутатка Юлияна Дончева става водеща на предаването Извън играта
Коментари Харесай

Бивша съпартийка на Кошлуков заменя в БНТ кандидат-депутатка от ГЕРБ

Бившата депутатка Юлияна Дончева става водеща на предаването " Извън играта " по Българска национална телевизия. Тя заема мястото на включената в листа на ГЕРБ за престоящия избор Люба Пашова.

За промяната заяви както Пашова, по този начин и самата телевизия. Дончева беше в Народното събрание от 2001 до 2005 година, определена бе от листата на Национална движение „Симеон Втори", както и Кошлуков. Тя е един от депутатите, напуснали групата и основали партия " Новото време ", на която ръководител беше точно Кошлуков.

Дончева напусна " Новото време " през 2012 г, с цел да се причисли към ГОРД на Слави Бинев.

" Люба Пашова и Юлияна Дончева - две дами, с дълъг опит като публицисти и водещи от дребния екран, се събират, с цел да разменят функциите си и да се поддържат професионално в най-женския месец от годината. Юлияна Дончева, едно от най-красивите и известни лица в телевизионния ефир ще води идващите няколко броя на предаването " Извън играта " по Българска национална телевизия 1, до момента в който не по-малко чаровната водеща и създател на предаването Люба Пашова отсъства от работа. Промяната се постанова заради присъединяване на Люба Пашова в предизборната акция за идните избори като претендент от гражданската квота в нейния роден град Кюстендил. Двете журналистки се познават от дълго време, работили са дружно в Българска национална телевизия и подхождат със пристрастеност към работата в малкия екран. Затова и двете одобряват с усмивка предизвикването Люба да е " отвън играта ", а Юлияна да " влезе в играта ", показват от Българска национална телевизия.

Пашова реши да разгласи новата водеща в профила на предаването във Facebook:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР