Бившата депутатка от ГЕРБ със спорна красота Николина Ангелкова и

...
Бившата депутатка от ГЕРБ със спорна красота Николина Ангелкова и
Коментари Харесай

Щастие: Мъжът на Николина Ангелкова я смени с истинска красавица

Бившата депутатка от ГЕРБ със противоречива хубост Николина Ангелкова и мъжът ѝ повече от година пазят развода си в загадка, само че преди дни Христо Ангелков самичък удостовери, че модифицираната министърка от „ Мата Хари “ към този момент не е дамата до него. В обществените мрежи предприемачът разгласява фотография с новата си половинка, която се оказа същинска хубавица.

 Христо смени Николинка с същинска хубавица

Мистериозната дама не е част от политическите кръгове, само че впечатлява с външност и съвременна визия. Влюбеният Христо не се престраши да разкрие самоличността ѝ, с цел да не провокира ненужно любознание към връзките им.

 Николина Ангелкова преди тунинга…

След раздялата с Ангелкова двамата се разбрали да не оповестяват фамилните си проблеми обществено. Бившата министърка на туризма даже решила да резервира семейството на брачна половинка си и двамата съхранили положителните си връзки в името на тяхната обща дъщеричка Далия. Доста преди раздялата им да се случи, към фамилията витаеха клюки за бракоразвод, а Николина престана да разгласява фотоси с мъжа си, както и да приказва за него.

Преди катаклизмите в брака тя постоянно го загатваше в по-личните си изявленията и обичаше да споделя за забавната им любовна история, която пламва в „ Харвард “.

 Николина и Христо изкараха дружно 10 години

Реклама

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години сватбен стаж. Двойката подписа в стеснен фамилен кръг през 2014 година, а след това подвигнаха обилна женитба, на която дойдоха посетители от целия свят, защото Христо и Николина се срещат, до момента в който учат в Бостън в „ Харвард бизнес скул “ и дружат с предприемачи и гении от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни.

Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от фотосите на Ангелкова. Напоследък тя се е отдала на пътешествия както по работа, по този начин и за наслаждение, а дъщеря ѝ е компактно до нея.

43-годишната някогашна министърка не стопира да поставя грижи за външния си тип и всички от тясното ѝ обграждане са на мнение, че цъфти на инат на развода и естествените дадености. Неотдавна тя се снабди с чисто нова 24-каратова холивудска усмивка и пластична интервенция на носа, които коренно трансформираха визията ѝ. Тя обаче пусна опорката, че е легнала под ножа не в името на малко хубост, а поради здравословен проблем с дишането.

Бившата министърка постоянно е държала на фигурата си и на стилните тоалети. Тя е неприкрит обожател на най-скъпите дизайнерски марки и в дрешника си къта фешън шедьоври за десетки хиляди левове, а най-знаковите ѝ тоалети са постоянно на италианското дуо Долче и Габана.

 …и след разкрасителните процедури

След рокадите в персоналния си живот Ангелкова реши да се отдръпна и от дейната политика у нас. Още през есента на 2022 година тя разгласи, че няма да се кандидатира повече за народен представител от ГЕРБ, а ще насочи напъните си в подпомагането на партията в интернационалните действия и ще се концентрира върху привличането на нови задгранични вложители в страната. Тя не пропусна да благодари на Бойко Борисов за доверието и предоставената опция и пожела триумф на сътрудниците си, с които продължава да бъде в топли връзки.

Нейният бракоразвод съответства и с този на корпулентната ѝ колежка Лиляна Павлова, която също се раздели с дългогодишния си брачен партньор Пламен наскоро. Павлова обаче откри бързо любовта наново и през есента на предходната година даже роди наследник на сегашния си обичан малко преди да навърши 45 години.

В. „ Ретро “, заглавието е на Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР