Бивша булка държи гостите на сватбата отговорни за правилния етикет

...
Бивша булка държи гостите на сватбата отговорни за правилния етикет
Коментари Харесай

Бивша булка, превърнала се в търговец, създава карти за „пропуснати RSVP“ за гости на сватба, които не отговарят до крайния срок

Бивша младоженка държи гостите на сватбата виновни за верния етикет с скорошен ход – подобен, който идва с известно внимание.

Нишма Мистри беше младоженка преди 14 години, само че през днешния ден тя е маркетинг управител на онлайн булчинска общественост.

39-годишният неотдавна реши да изготви изказване, което булките и младоженците да употребяват, когато техните посетители не са дали отговор на поканите до крайния период, както заяви SWNS.

Мистри сътвори това известие: „ Съжаляваме, че не можете да стигнете до нашата женитба. Нашият период за RSVP изтече и вие, за жалост, не отговорихте. “

Съобщението продължава: „ Бихме се радвали да присъствате, само че окончателните цифри към този момент са предадени и наличието ви ще липсва. “ След това това известие може да бъде подписано от булката и младоженеца.

Мистри, която сподели, че е поканила 550 посетители на личната си женитба при започване на 2000-те, разбира разочарованието на булките в тази обстановка.

„ Трябва да е толкоз тежък период, че в случай че забележим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР