Бивш затворник Ръсел Мансър, който превърна травмата си в шанс

...
Бивш затворник Ръсел Мансър, който превърна травмата си в шанс
Коментари Харесай

Банков крадец, превърнал се в звезда на TikTok Ръсел Мансър, който използва платформа за подпомагане на жертви на насилие, е мъртъв: „Спокойно, брат ми“

Бивш пандизчия Ръсел Мансър, който трансформира контузията си в късмет да помогне на други злоупотреби оживелите са умряли.

Мансър е излежал 23 години затвор в Северна територия, Куинсланд и Нов Южен Уелс за банкови кражби, преди да се обърне към TikTok, с цел да приказва за контузията си като оживял от полово принуждение.

Натрупайки повече от 130 000 в TikTok, Manser започва Voice of a Survivor, с цел да помогне на други, претърпели малтретиране, да намерят задачата си в живота.

Manser също беше хазаин на подкаста The Stick Up, където беседва с посетители, в това число австралийския рапър Ay Huncho, някогашната звезда на NRL (Националната ръгби лига) Braith Anasta и предприемача Mark Bouris.

Приятели на Мансер наводниха обществените медии в неделя, като доста от тях показаха скръбта си от непредвидената гибел.

Адвокатът Андрю Карпентър сподели, че ще му липсва „ скъпият му другар “, който е срещнал посредством адвокатската си работа.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР