бивш заместник на секретаря на Департамента за вътрешната сигурност, бе

...
бивш заместник на секретаря на Департамента за вътрешната сигурност, бе
Коментари Харесай

Алехандро Майоркас оглавява вътрешната сигурност в САЩ

някогашен заместител на секретаря на Департамента за вътрешната сигурност, бе одобрен през днешния ден от американския Сенат за секретар на ведомството . Той е първият латиноамериканец и преселник, който заема значимата позиция. Майоркас бе номиниран от президента Джо Байдън през ноември предходната година.

Неговото предопределение има за цел скоростна смяна на имиграционните политики на администрацията на Доналд Тръмп, отговор на световната пандемия и заканите за националната сигурност, дружно с възобновяване на отдел, разтресен съществено през последните години.
 Бутиджидж одобрен като транспортен министър на Съединени американски щати
Бутиджидж одобрен като транспортен министър на Съединени американски щати

Бившият конкурент на Байдън и кмет е първият хомосексуален с пост в парителството

Припомняме, че довечера. Той е първият представител от ЛГБТ обществото, който заема пост в американско държавно управление.

Бившият кмет на Саут Бенд, щата Индиана - 39-годишният Бутиджидж, който бе за президентската номинация на Демократическата партия, бе номиниран по-рано от президента Джо Байдън за поста.

Байдън извършва обещанието си - основаването на администрация, която да отразява разнообразието на живот в Съединените щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР