Бивш заложник на Хамас казва, че седемте й седмици в

...
Бивш заложник на Хамас казва, че седемте й седмици в
Коментари Харесай

Израелска майка с 3-годишни близнаци описва ужаса от семейния плен в Газа: „Това е руска рулетка“

Бивш пленник на Хамас споделя, че седемте й седмици в плен са били като да бъде принудена да играе на „ съветска рулетка “ всеки ден – само че нейната религия в човечеството беше възобновена, когато други пленници с подготвеност дадоха своите нищожни порции храна на нейните 3-годишни дъщери близначки, с цел да им оказват помощ да оцелеят.

Шарън Алони-Кунио, 34, разказа кошмара, който тя и фамилията й са претърпели, когато Хамас нахлу в дома им в кибуца Нир Оз на 7 октомври и отвлече нея, брачна половинка й Дейвид и техните близначки Ема и Юли.

Отначало натъпкано в тясно пространство с 12 други заложници, фамилията й беше на милостта на терористичната група, която по-късно стартира непрекъснато да ги реалокира през Газа, с цел да бягат от настъпващата израелска войска и въздушни удари, сподели Алони-Кунио пред Ройтерс.

„ Това е съветска рулетка. Не знаеш дали на следващия ден заран ще те запазят жив или ще те убият единствено тъй като желаят или просто тъй като гърбовете им са опряни в стената “, сподели тя.

Майката на две...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР