Бивш високопоставен служител на правителството на САЩ е арестуван, след

...
Бивш високопоставен служител на правителството на САЩ е арестуван, след
Коментари Харесай

Бившият съветник на Обама Стюарт Селдовиц е арестуван след ислямофобски изказвания

Бивш почитан чиновник на държавното управление на Съединени американски щати е задържан, откакто е сниман на видео по какъв начин назовава продавач на халал храна в Ню Йорк „ терорист “ и че гибелта на 4000 палестински деца в Газа „ не е задоволителна “.

64-годишният Стюарт Селдовиц, който преди този момент е бил заместник-директор на Службата по въпросите на Израел и Палестина към Държавния департамент на Съединени американски щати, беше задържан в сряда по обвинявания в утежнителен тормоз, гонене на закононарушения от ненавист, гонене, предизвикващо боязън, и гонене на работно място, се споделя в изказване на полицията в Ню Йорк.

„ 24-годишен мъж жертва съобщи на полицията, че човек се е доближил до него на работното му място няколко пъти и е направил антиислямски изказвания неведнъж на разнообразни дати, карайки жертвата да се усеща уплашена и раздразнена ”, сподели полицията.

Видеоклипът стана вирусен този месец с голям брой разногласия по отношение на войната на Израел против Газа сред Селдовиц и египтянин, работещ в халал количка в Манхатън.

„ Ако убихме 4000 палестински деца, това не беше задоволително “, споделя Селдовиц в един продан, сниман на видео и оповестен в обществената медийна платформа X.

Продавачът се вижда да споделя на Seldowitz „ давай, давай, давай, давай “ и „ Няма да го чуя “. Тогава Селдовиц дава отговор: „ Но вие сте терорист. Вие подкрепяте тероризма. ”

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР