Бивш свещеник от Обединеното кралство - 79-годишният Филип Клементс, реши

...
Бивш свещеник от Обединеното кралство - 79-годишният Филип Клементс, реши
Коментари Харесай

„Петел” предава драматична история: Влюбен свещеник продаде къщата си в Англия и купи жилище в Букурещ, но после горчиво съжаляваше

Бивш духовник от Обединеното кралство - 79-годишният Филип Клементс, реши да се разведе със брачната половинка си, моделът Флорин Марин, който е с 50 години по-млад от него. Причината била непрекъснатите партите на Марин вечер, заяви The Mirror.

Заради Флорин влюбеният Клементс продал къщата си във  Великобритания и купил жилище в Букурещ. Бракът на двойката, обаче завършил тази пролет.

Пет месеца след сватбата някогашният духовник се почувствал уединен, защото неговият сътрудник, който работи в стилния бизнес, непрекъснато провела празненства, на които канил връстници, или просто отивал с тях в клуба. Самият британец по този начин и не можал да откри другари, защото не научил румънски език, написа Life.ru.

Филип Клементс решил да се разведе и да се прибере у дома, като преписал жилището в Румъния на Флорин. Сега някогашният духовник живее в пристройка на къщата на негов другар, до момента в който румънският модел приел умерено развода.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР