Бивш служител на ресторант във Велинград реши да си отмъсти,

...
Бивш служител на ресторант във Велинград реши да си отмъсти,
Коментари Харесай

Градски зулуми: Отмъстителен служител обра ресторант, камера го щракна

Бивш чиновник на ресторант във Велинград реши да си отмъсти, като обере обекта, в който е работил до скоро.

Пъкленият му проект обаче е бил оголен от полицията в Пазарджик, а постъпката му е била снимана от охранителна камера, заяви trafficnews.bg .

Тийнейджърът влезнал в обекта със собствен другар, като поставили на главите си маски. Това обаче не попречило да бъдат разкрити.

От управата на ресторанта настояват, че преди кражбата, техният някогашен чиновник е почнал акция в обществените мрежи против тях.

Двама младежи са арестувани от чиновници на РУ-Велинград поради осъществената от тях кражба, оповестиха от МВР-Пазарджик. През нощта на неделя против понеделник апаши проникнали в бар към ресторант във Велинград.

Била осъществена кражба на сумата от 5200 лв., както и няколко бутилки с марков алкохол. На мястото е осъществен оглед от дежурна група при полицейското ръководство в курорта.

Предприети са незабавни дейности за следствие " по горещи следи ". За броени часове чиновниците на " Криминална полиция " заловили 17-годишно момиче от София и нейния съизвършител – 16-годишен юноша от курортния град.

" Дуото " е арестувано в ареста на РУ-Велинград, а с младежите работят криминалисти и контрольор " Детска педагогическа стая ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР