Бивш служител на МВР е шофирал лекия автомобил „Опел Астра“,

...
Бивш служител на МВР е шофирал лекия автомобил „Опел Астра“,
Коментари Харесай

Вижте кой е шофьорът, убил вчера при тежката катастрофа във Враца Андриян Дацов /снимки/

Бивш чиновник на Министерство на вътрешните работи е карал лекия автомобил „ Опел Астра “, който през вчерашния ден аргументи злополуката, при която почина Андриян Николов Дацов. За тежкия случай и кой е починалият заяви първо организация BulNews.bg.
Възрастният лидер се споделя Георги Младенов и преди пенсионирането си е работил в КАТ Враца, където е отговарял за формираните актове. В неделя към 11 часа полк. Младенов се опитал да направи ляв завой на бул. „ Екзарх Йосиф “ и по този начин лишил преимуществото на моториста. Последвал яростен удар, при който почина 31-годишеният мъж.
Пред пристигналите на мястото служители на реда някогашният им сътрудник дал общоприетото пояснение, че не е съумял да види рокера, защото той идвал с прекомерно огромна скорост. Виновникът за тежката злополука беше тестван с дрегер, само че по този начин и не стана ясно какви са показанията му.
Любопитното е, че към 30 мин. след злополуката близка на Младенов му даде да отпие от малко шише, като наличието изумително подсещаше за джин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР