Бивш прокурор в офиса на прогресивен окръжен прокурор в Остин,

...
Бивш прокурор в офиса на прогресивен окръжен прокурор в Остин,
Коментари Харесай

Подкрепяният от Сорос окръжен прокурор на Остин се изправя срещу претендент от Демократическата партия, обещаващ да „върне властта“ на жертвите на престъпления: „Достатъчно е достатъчно“

Бивш прокурор в офиса на напредничав областен прокурор в Остин, Тексас се кандидатира като демократ против някогашния си началник и сподели пред Fox News Digital, че политиките на подкрепяния от Сорос прокуратура са били „ нездравословни за общността “ и се основават на политическа идеология, а не на съблюдаване на закона.

" Забелязах, че има елементарни неща, които не се вършат, и знаех, че равнището на експертиза беше толкоз понижено с всички прокурори, които напуснаха, " Джереми Силестин, юрист на отбраната и прокурор на окръг Травис в продължение на 15 години, сподели на Fox News Digital, когато го попитаха за какво е решил да се кандидатира против окръжния прокурор на Травис Хосе Гарза.

„ Току-що стана ясно, че прокуратурата не поддържа главните си функционалности и ми се коства, че виждаме това в резултатите от делата и числата, които следим във връзка с престъпността сега. "

Окръжният прокуратура Гарза е необятно подложен на критика в общността за хипотетична мека п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР